Auto Draft

Bisedat e prostitutave në Tiranë: E ka 100 mijë lekë orën, po vi me një super p…

Auto Draft

Mbrëmjen e 18 janarit 2016, një grup policësh u futën pa trokitur në dy dhoma të një hoteli në Rrugën e Elbasanit në Tiranë. Qëllimi i tyre ishte arrestimi i dy shtetasve turq, që kishin bujtur në hotel të shoqëruar nga dy prostituta 20 dhe 23 vjeçe. Kjo ndërhyrje e beftë, që gjeti të zhveshur një prej çifteve, ishte finalizimi i një hetimi për një rrjet të shfrytëzimit të prostitucionit të shtrenjtë në kryeqytet.
Sipas Prokurorisë së Tiranës, ishte 29-vjeçarja Silvana N., ajo që “menaxhonte” tri prostituta, njëra prej të cilave minorene. Ajo i ka strehuar në banesën e saj në periferinë e Tiranës tri vajzat dhe i ndërmjetësonte me persona të ndryshëm për prostitucion. Për gjetjen e klientëve, ajo ka bashkëpunuar edhe me disa taksistë, një prej të cilëve edhe punonjës policie, të cilët përfitonin 20 për qind të fitimit në këto raste.
Ditët e fundit, Gjykata e Tiranës përfundoi gjykimin e kësaj dosjeje, duke i fajësuar pesë të pandehurit. Vendimi i gjykatës zbardh dhjetëra përgjime telefonatash mes të pandehurve në lidhje me pazaret e shërbimeve të seksit në Tiranë. Sipas Gjykatës, gjatë hetimit e pandehura Silvana N. ka deklaruar se ushtron prostitucion si mënyrën e përfitimit të të ardhurave të saj.
Në ushtrimin e kësaj veprimtarie ajo ka bashkëpunuar me disa shtetase të tjera, të cilat i ndërmjetësonte me klientë të ndryshëm. Në këtë veprimtari është ndihmuar nga shtetas që ushtrojnë shërbimin taksi si Engjëll Ylli, i cili është njëkohësisht edhe punonjës policie, si dhe të pandehurin Eglantin Kapo. Në përfundim të gjykimit të dosjes, togat e zeza të Gjykatës së Tiranës dënuan me nga 4 muaj burg për akuzën e “prostitucionit” dy shtetasit turg, M.O. dhe S.K.
Për të njëjtën akuzë, të pandehurat Xheje D. dhe Ambra I. janë dënuar me nga 10 muaj burg. Ndërsa e pandehura Silvana N. është dënuar me 4 vjet e 8 muaj për akuzën e “shfrytëzimit të prostitucionit”. Përfundimisht, gjykata e ka lënë atë në liri me kusht për një periudhë 3-vjeçare. Tre taksistët, Eglantin K., Engjëll Y. dhe Franko A., po gjykohen për “shfrytëzim prostitucioni” dhe “moskallëzim krimi” në një proces të veçuar.
PËRGJIMET
Nga procesverbalet e transkriptimit rezultojnë këtë të dhëna: Në datë 07.01.2016, Silvana ka biseda me interes me nr.06…443, me të cilin bën pazar për prostitucion. Nga transkriptet e bisedave telefonike të datës 08.01.2016, në komunikimet e bëra me katër numra ka biseda me përmbajtje pazaresh dhe nënkuptim për të kryer prostitucion.
Edhe ne datën 09.01.2016, ora 00:17, Silvana ka komunikim me shtetasin Engjëll Ylli, punonjës policie, të cilin e pyet lidhur me marrjen e disa femrave, si dhe i lë porosi për të marre një telefon e ta çojë diku.
Në datë 11.01.2016, ora 14:16, Silvana dërgon SMS në nr.06…340, ku i thotë “1 orë 5 të tonat”. Në orën 20:30, Silvana është kontaktuar nga nr.06…008, i cili i tregon se ku të shkojë ajo, te tuneli nga pas kafe “Europës”.
SEKS TRESH TE “SHEFI”
Në datë 12.01.2016, ora 01:04, deri në 04:43, ajo komunikon me nr.06…431 që i përket Xheje D., ku Silvana e nxit të shkojnë bashkë te një person që i thonë “shefi”, se paguan mirë. Sipas Silvanës, te ky person i panjohur kanë qenë me Xhejën dhe një natë tjetër së bashku me një shoqen e tyre e quajtur Ana.
“100 MIJË LEKË ORA”
Nga transkripti i nr.06…205 në datë 12.01.2016, rezulton se Silvana ka marrë SMS nga ora 02:40, nga numri 06…111, i cili i thotë se do të shkojnë bashkë dhe bëjnë pazar mbi pagesën. Silvana i thotë se për të ndenjur 2-3 orë duhet të paguajë 200 000 lekë, pasi 1 orë e ka 10 000 lekë të rinj. Nuk dihet nëse janë takuar.
“TË SJELL NJË TË URTË”
Në datë 22.12.2015, ora 20:40, Silvana është telefonuar nga nr.06…346, i cili i thotë se “Kisha një shok unë një cikë”. Silvana i thotë “atë që ishte atë ditë”. L. (klient) i thotë “Po tjetër”. Silvana përgjigjet “skam tjetër, tjetra është e sëmurë, kjo tjetra është e mirë, e urtë”. Lisi “Ja të pyes të marr prapë”.
Në këtë moment ora 20:46 Silvana i shkruan një vajzë me nr.06…72 dhe i thotë “A do të vish në Elbasan, do të marrim nga 100”. Më pas, në 20:47, Silvana i shkruan Lisit “O Lal ça thanë”. Silvana ndërkohë i shkruan vajzës që kërkon, duke i thënë “ça do bësh se pret përgjigje ai”.
Ajo i thotë “të kthej përgjigje për 10 minuta sa të flas me këtë shokun, por ajo nuk i kthen përgjigje”. Ndërkohë rezulton se Silvana i shkruan L. “A të marr një tjetër se ajo e ka fikë telefonin”. L. nuk i përgjigjet.
Në datë 30.12.2015, L. i shkruan SMS Silvanës, duke i thënë se po ikën në Elbasan, se do takojë një kosovar, të cilit ka për t’i marrë disa lekë. “Hajde në Elbasan”, i thotë. Silvana i kthen përgjigje se nuk vjen Rigi. L. i shkruan kush është ajo që do të vijë. Silvana i përgjigjet R. Më pas nuk ka më komunikim.
PËR “PUNË” NË ELBASAN
Nga transkripti i bisedave te nr.06…362, i cili i përket të pandehurës Silvana N. kanë rezultuar disa biseda, të cilat nga organi i akuzës janë konsideruar me interes për hetimin e kësaj çështjeje penale.
Në datë 18.01.2016, ora 22:21 nr 06…889, ka telefonuar Silvanën dhe bëjnë bisedë për të shkuar te personi që e telefonon dhe do të marrë me vete gocën e tezes, e cila është e ngjashme si një vajzë tjetër, me të cilën ka qenë dhe një herë tjetër.
Telefonuesi i thotë “mirë, hajt”. Numri i telefonit 06…889 i përket L., sipas emrit të regjistruar në rubrikën e telefonit të Silvanës. Po në këtë moment, në orën 22:25, Silvana ka telefonuar një vajzë dhe i thotë të ikin tek ai i asaj në Elbasan, ku do të marrin dhe një vajzë tjetër.
Në bisedën telefonike të datës 24.12.2015, ora 19:50, Silvana ka telefonuar një vajzë që quhej R…, të cilës i ofron të shkojnë në Elbasan për “punë”. R… është me menstruacione dhe nuk mund të shkojë.
Duke e parë që R… nuk ishte e disponueshme, ajo ka telefonuar mbesën e saj A., ku e fton të shkojnë në Elbasan te një person që ka qenë dhe më parë. Më pas, Silvana ka telefonuar Engjëllin, por në nr. 06…160 dhe i thotë të shkojnë në Elbasan dhe do të marrin A. se është duke folur me L.B.
“PO VIJ ME NJË SUPER ‘P…’”
Në komunikim e sipër, në orën 20:37, Silvana bisedon me nr. 06…981 dhe i thotë se po shkon me një super p… Personi tjetër është shok me L. Në këtë vazhdë Silvana, në orën 20:46, i dërgon SMS L. në nr. 06…346 dhe i thotë se ajo e mira që i ka çuar dhe një herë më parë, do 200, domethënë është ajo që e ka prish për 12 minuta.
Po kështu Silvana i thotë L. se atë vajzën po shkon ta shohë njëherë a është e mirë apo jo. Silvana i dërgon SMS L. në nr e tij 06…346, ku i thotë: “O la po marr atë që donte 200, mir, me 100 ok”.
Në shkëmbim SMS me nr. 06…981, ky i fundit i thotë Silvanës të marrë tullumbace (prezervativë), duke i thënë se do shkojmë te hoteli ku shkojmë përherë. Më pas Silavana, në datë 09.01.2016, ka telefonuar Engjëllin në nr. e tij privat 06…160 dhe i thotë të shkojë ta marrë te shtëpia dhe të shkojnë te Gjyshi.
SEKS DHE DROGË
Po nga transkripti i bisedave telefonike rezulton se në grupin që Silvana po shkon është i përfshirë dhe nr. 06…339, me të cilin bën biseda për të pirë narkotikë. Nga transkripti i bisedave të nr. 06…431, që i përket shtetases Xheje D., në datën 08 janar 2016, ajo bisedon me një numër të paidentifikuar nga ana e Policisë Gjyqësore, i cili rezulton të jetë mashkull. Ky person e ka telefonuar nga ora 16:25 deri në orën 19:00, me intervale.
Ky person i kërkon asaj të shkojë me të duke nënkuptuar se do kryejnë marrëdhënie seksuale, por më parë do hanë darkë së bashku dhe do shkojnë në hotel. Nuk është e qartë nëse janë takuar ose jo dhe ku kanë shkuar.
“SHEFI PAGUAN MIRË”
Në datë 12.01.2016 janë konstatuar biseda të nr. 06…205, që i përket Silvana N., e cila e fton të pandehurën Xheje D. të shkojë me klientë që Silvana ndodhej, por personi rezulton i paidentifikuar nga ana e Policisë Gjyqësore.
Po kështu Silvana i shprehet qartë Xhejes për pagesa të mira nga klientët. Në datë 12.01.2016, ora 01:43, i thotë: “Ai jep mirë. Ai që ishim me Anën”. Silvana në një moment tjetër e nxit që të marrë në telefon I. në datë 12.01.2016, ora 05:46.
Me interes vihet re biseda e datës 12.01.2016, ku nr. 06…009 i thotë Xhejes se është shefi i madh dhe numrin ia ka dhënë Sona (Silvana). Ky identifikohet me emrin I. Në datë 15.01.2016, e pandehura Xheje D. është telefonuar nga Silvana N., e cila i ka thënë të vishej dhe të dilte.
POLICI-TAKSIST
Nga transkripti i bisedave të nr. 06…769, që i përket punonjësit të Policisë, Engjëll Y., vihet re se ai ka marrë thirrje të shpeshta nga nr. i Silvanës, duke filluar nga data 24.12.2015 e në vazhdim.
Në bisedën telefonike të datës 25.12.2015, ora 05:54, rezulton se e pandehura Silvana N. e pyet Engjëllin se sa lekë i ka dhënë atij ai çuni që shkuan te L. Engjëlli i përgjigjet 30 mijë lekë, ndërsa Lisi 70.
Po kështu në datë 25.12.2015, ora 23:59, Engjëlli ka telefonuar Silvanën në nr. 06…205 dhe e pyet se ku të shkojë ta marrë dhe ajo i thotë te G… Në datë 28.12.2015, Silvanën e ka telefonuar Engjëlli në nr. 06…362, ora 05:36, dhe i thotë të shkojë te një hyrje që kishin qenë dhe më parë, ku Engjëlli i thotë se ka qenë me Vlonjatin dhe e di ku ndodhet si hyrje. Sipas bisedave të datës 30.12.2015, rezulton se Engjëlli ka njohje edhe me R., e cila është kushërira e Silvanës, e përfshirë dhe ajo në prostitucion.

Loading...
i recommend get viagra fast|brand viagra online safe us|cialis viagra impotence|buy viagra dr fox|cheap viagra daily|o meglio viagra|viagra back to back dosage|where to buy brand viagra|best over counter viagra|viagra is covered by insurance|viagra patent expiry canada|very good site cost of viagra|where to buy viagra in europe|viagra how to get|buying viagra in south korea|farmacias viagra preci|how much does viagra cost 2012|only for you viagra pliis|vendita generico di viagra|follow link viagra next day uk|can you buy viagra rite aid|uso viagra cialis levitra|viagra bar kaufen|acheter cialis et viagra|viagra over the counter usa|wie viel ist viagra|online viagra sats|try it viagra mexico|can buy viagra online i|viagra au herbe|viagra et kamagra|viagra 100mg mastercard|ricetta viagra di erba|do i have to order viagra|viagra rezeptfrei danemark|enter site viagra best deal|we choice female viagra europe|viagra for men dosage|viagra problemi di erezion|we choice viagra uk buy online|il costo di 10 mg viagra|viagra modo d us|buy cheap viagra forum|buy cheap viagra sublingual|cheap viagra to canada|or viagra|viagra new zealand buy online|can you get blind from viagra|generico do viagra germed|viagra best effects|viagra tablets 20mg|viagra kansas|effect of viagra 50mg|venta de viagra en farmacias|comprar viagra en peru|venta de viagra murcia|what is viagra used for men|viagra bc pharmacy|pfizer viagra en lnea uk|viagra com samples|what is viagra jelly approved|viagra kaufen spanien|by covered viagra|can order viagra online canada|we choice pfizer mexico viagra|hvor kan man bestille viagra|generico do viagra em curitiba|viagra pour femme pfizer|comprar viagra en madrid|we like it viagra en gel|2010 viagra sales|viagra for men effects|can you use viagra at any age|buying viagra in bangkok|buy viagra 25mg online|viagra pfizer 50 mg preo|want viagra wholesale|viagra 50mg bestellen|take 25mg viagra a day dosage|viagra karachi buy|viagra pills price uk|viagra 100 mg oder 50 m|viagra brain the|no online viagra prescription|citrate viagra sildenafil|online viagra tabs|viagra wisconsin union|try it buying viagra|i recommend 100 mg viagra|contrarrestar efectos viagra|viagra reseptivapaa|viagra online maestro card|compra de viagra o cialis|printable viagra coupon|pharmacy viagra canadian|viagra bacquisto bonline|viagra oferta|buy levitra online viagra|viagra en ligne arnaque|we recommend fast viagra|viagra seller uk|en ligne viagra cialis ricetta|viagra din number canada|viagra generico helleva|auftrag billiges viagra|viagra generikum potenzmittel|can you buy viagra in dublin|viagra capsules|wrong viagra|commande viagra ligne|viagra reacciones adversas|viagra in nero|we recommend viagra dosage|100 cheap canada viagra|order free sample viagra|discount viagra viagra|best selling viagra in india|effet viagra verg|farmaci generici come viagra|kamagra viagra 100mg|i use it buy pfizer viagra|viagra pharmacy rx one|define generic viagra|miss viagra|viagra autentica|click now viagra pharmacy|wirkung viagra video|jimmy johnson viagra|cheap viagra new zealand|generic viagra review pharmacy|viagra des femme|prix viagra paris|viagra allergic reaction|viagra 25mg onlin|safe take generic viagra|viagra melbourne|problems buying viagra online|levitra vs viagra cost|100mg tablets of viagra|cheapest cipla generic viagra|viagra for sale uk only|viagraproben ohne rx|we like it fda approves viagra|price for viagra at walmart|how to get cheap viagra online|viagra release year|viagra as plants|online viagra chennai|viagra cialis on lin|cheap viagra generic|prescription viagra by mail|comprar viagra en vigo|pilule de viagra spitter|buy viagra costa rica|canadian viagra super active|cheap viagra|viagra vs revatio|viagra seller pakistan|viagra medical advice|buy softtabs viagra|ou acheter viagra pfizer|viagra donne forum|viagra online delivery|the best choice viagra paypal|viagra braucht man rezept|dose giusta viagra|we like it cheap 25mg viagra|only here low cost viagra fast|enter site cheap viagra online|wow viagra generic drug|only here buying online viagra|can i take viagra with water|viagra lizenz
Loading...
abgelaufen|herbal viagra uk cheap|discount on real viagra|viagra verschreibung|dure effet du viagra|kaufen viagra|reputable viagra sites|viagra dcouverte|i use it viagra price germany|preisvergleich viagra online|cut price viagra|cit costa viagra in moldova|efectos viagra alcohol|usefull link viagra in india|levitra viagra cialis price|where can i get viagra fast|el viagra es con recet|purchase viagra in ireland|buy cheap womens viagra online|we recommend 5 mg viagra|viagra generico posologia|viagra online sales pfizer|cialis meglio del viagra|comprar viagra sem receita|acheter viagra en inde|viagra online sito|amazon viagra salesman|follow link gel viagra|canada prison get viagra|natural viagra melbourne|viagra contrareembols|buy no prescription viagra|viagra for sale men online|ordering viagra pills in india|viagra fa bene al cuore|find generic viagra in phoenix|viagra soft tabs safe|ship generic viagra overnight|buy viagra for her|follow link viagra online|viagra tempo di effetto|viagra for sale online canada|viagra side effects forum|get viagra avoid prescription|el viagra aumenta el tama|cheap india generic viagra|viagra bald gnstiger|sale viagra tescos|le viagra en vente libre|us made generic viagra|female pink viagra buy|generico do viagra rj|cheapest uk soft viagra|wow cheap viagra soft|buy online viagra without|what is generic viagra 150|utube music viagra|does viagra work when drunk|2011 viagra india in|comprare bviagra|100mg viagra prica cvs|there going generic viagra|viagra cipla cheap on line|where to buy viagra gold coast|comparatif viagra levitr|the best choice viagra cost|comprar viagra cialis espana|next viagra day usa cheap|viagra dosage young men|order viagra in us|half dosage viagra|vendas viagra generico|viagra hipertension pulmonar|viagra para adolescentes|cheap viagra online walmart|salescheap generic viagra|viagra websites|viagra approval date