Nga Halli e kemi , dua nje mashull taman qe do mu martu, ja garantoj jeten ne Gjermani me Vize e gjitha!

Nga Halli e kemi , dua nje mashkull taman qe do mu martu, ja garantoj jeten ne Gjermani me Vize e gjitha!

Nga Halli e kemi , dua nje mashull taman qe do mu martu, ja garantoj jeten ne Gjermani me Vize e gjitha!
Nga Halli e kemi , dua nje mashull taman qe do mu martu, ja garantoj jeten ne Gjermani me Vize e gjitha!
Nga Halli e kemi , dua nje mashkull taman qe do mu martu, ja garantoj jeten ne Gjermani me Vize e gjitha![/caption]

Nga Halli e kemi , dua nje mashkull taman qe do mu martu, ja garantoj jeten ne Gjermani me Vize e gjitha![/caption]

Ne email zyrtar pothuajse cdo dite vijne nga nje email duke kerkuar te ja publikojm nje foto qe meshkujt qe jane te interesuar per te jetuar ne Gjermani jemi gati te martohemi , po ato te lejne koment ne postim pastaj ne ne facebook i marin ne privat.
Vajza kerkon nje mashkull nga mosha 30 deri 40 te jet me shkolle te larte ose nje zanat, te interesuarit te lejne nje koment ne postim.
Ne i garatojme Vizen ne Gjermani dhe nje jete shume te mire.
( Vini re foto eshte ilustrim kjo vajza nuk eshte ajo qe do burr… Edhe mos dergoni ne faqen zyrtare mesazhe as email per kete gje. Thjesht nje koment edhe ajo vajza ju kerkon vet ne facebook. )