Auto Draft

A është ky dhëndri që vallëzimi i tij është më i “çmenduri” që keni parë? (Video)

Auto Draft

Sezona e verës karakterizohet me martesa të shumta e me dasma të ndryshme, duke filluar nga më të shtrenjtat që bëhen nëpër restauronte luksoze e deri tek ato që bëhen në kushte shtëpie,
Një video që po qarkullon nëpër internet shihet një çift i sapo martuar, dasma është bërë në kushte shtëpie, ku e veçanta e kësaj videoje është vallëzimi i dhëndrit. Ai ka një vallëzim tepër interesant. Duket se nga gëzimi që është martuar, dhëndrit i ka humb kontrolli ndaj vetës dhe bën një lojë të shthurur! Ndërsa në anën tjetër qëndron nusja me vello e cila duket se çuditet nga veprimet e burrit që ajo ka zgjedh ta kaloj jetën. Se si reagojnë dasmorët dhe nusja,
Ndiqeni videon më poshte.

Video