A mund ta besoni se vëllai i kujt është moderatori i emisionit ku u rrahen mbrëmë Zeka e Krasniqi

A mund ta besoni se vëllai i kujt është moderatori i emisionit ku u rrahen mbrëmë Zeka e Krasniqi

A mund ta besoni se vëllai i kujt është moderatori i emisionit ku u rrahen mbrëmë Zeka e Krasniqi
A mund ta besoni se vëllai i kujt është moderatori i emisionit ku u rrahen mbrëmë Zeka e Krasniqi

Rrahja e dy deputëve të Kuvendit të Kosovës, sonte ka bërë bujë në gjithë vendin. Kjo ngjarje ka nxitur debat e polemika të mëdha mes qytetarëve dhe partieve politike, shkruan Gazeta NewBorn.

Prej shumë komenteve u kritikua edhe moderatori i emisionit për mos efikasitet të shpejt për ta ndaluar këtë rrahje.

Gazeta NewBorn, mëson se moderatoi i emisionit ku ndodhi përleshja e mbrëmshme është valli i ministrise, Albena Reshitajt të AKR-së.
Video Shikone me posht …

Bukur me te djathten Krasniqi – Tag shokin qe duhet me pa

Bukur me te djathten Krasniqi – Tag shokin qe duhet me pa hahahhaaa

Posted by Kosova Today on Saturday, September 30, 2017