Disa hile të vogla për larjen e rrobave në lavatriçe (FOTO)

Disa hile të vogla për larjen e rrobave në lavatriçe (FOTO)

Disa hile të vogla për larjen e rrobave në lavatriçe (FOTO)

Jo vetëm kaq por ndonjëherë duhet me patjetër të dish disa hile të vogla që të ndihmojnë shumë dhe që ju do i gjeni në galerinë më lart.

Kini kujdes me temperaturen, perpiquni te mos ta kaloni kurre 60 grade.

Hidhini uthull te bardhe rrobave kur i lani qe te mbesin te buta.

Mbusheni lavatricen deri ne 80% pasi nuk do te laje mire nese e mbushni plot e perplot.
Neqoftese ju i thani rrobat ne lavatrice fusni brenda nje top tenisi, kjo di mbaje rrobat me te buta dhe te lemuara.