Auto Draft

E pabesueshme, shikojeni çfarë bën me traktor ky bujk (Video)

Një bujk i cili bën performanca të ndryshme me traktorin e tij ka fituar shumë fansa, pasi videot e tija janë shpërndarë online.

Gaggi Bansra, 21 vjeç, praktikon këto lëvizje të pabesueshme për më shumë se katër vjet.

Tani, ai mund ta mbajë në dy rrotë traktorin e tij një ton dhe ta zvarritë atë për 100 metra përnjëherë, transmeton Gazeta Express.

Atij i pëlqenin shumë traktorët që kur ishte fëmijë.

Atij i pëlqenin shumë traktorët që kur ishte fëmijë.

TEMAT:
Auto Draft
Auto Draft