Gjurmë Shqiptare - Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare ne GREQI – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare - Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe

Gjurmë Shqiptare – Preveza në Greqi, ku ende flitet gjuha Shqipe
Një dokumentar nga Preveza që sjell historinë e dikurshme të këtij qyteti, ashtu siç sjell edhe realitetin e sotëm, realitet që ruan me vështirësi gjurmët e banorëve shqiptarë.
Si ruhet ende shqipja në Prevezë sot në Greqi? Traditat dhe trashëgimia që mban ende gjallë rrënjët e banorëve autoktonë të mbetur.
Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema që sjell dëshmi të jashtëzakonshme
Kliko me post per video link.
video link cliko