I burgosuri shqiptar “mbyt” me shkelma dhe grushta grekun

I burgosuri shqiptar “mbyt” me shkelma dhe grushta grekun

I burgosuri shqiptar “mbyt” me shkelma dhe grushta grekun
I burgosuri shqiptar “mbyt” me shkelma dhe grushta grekun

Sherr me grushte mes nje greku dhe nje shqiptari brenda burgut.
Ngjarja ka ndodhur ne nje burg ne Krete dhe cilesohet nga mediat greke si nisje e ‘luftes hakmarrese’ mes grekeve dhe shqiptareve.
Sipas policise ne kete burg prej kohesh nuk ka pasur te denuar shqiptare. Ata që kanë mbetur nga vitet e kaluara, mbahen në sektorë të veçantë. Kjo pasi pikërisht në këtë burg ka një “hasmëri” të hershme mes shqiptarëve dhe grekëve.
Mediat greke kujtojne se në prill të vitit 1999, në këtë burg u vra greku G. Sopasi dhe që atëherë shqiptarët nuk i fusin në qelitë kryesore të burgut.
Kush transferohet për të qëndruar tranzit në këtë burg, mbahet në një sektor të veçantë. Pikërisht 33-vjeçari shqiptar u transferua për të qëndruar një ditë, pasi kishte gjyqin në Kretë për grabitje me armë.
KLIKO mbi reklamen per te pare Videon …