Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë

Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë

Ja bulevardi i prostitucionit shqiptar, vajza dibrane rrëfen sekretet e jetës në rrugë

Shumëkush që mbrëmja e zë pranë sheshit “Skënderbej”, këto ditë ka parë se si çdo natë mblidhen “goca pune”.

Shumica janë meshkuj të shndërruar në femra. Shesin trupin për klientë shqiptarë dhe të huaj, me “tarifa” që nisin nga 3 mijë lekë në makinë dhe 2 mijë më shumë në shtëpi. Rrëfimi i Serenës dhe prostitutave të tjera që kanë mbushur bulevardin deri te ministria e Drejtësisë. Kërkesat e shumta për seks me pagesë, sidomos nga emigrantët. Dhe pse kanë nisur edhe çiftet të shkojnë me tranvestitët shqiptarë.