Këngëtarja e famshme që bën 'xhiro' me djem shqiptar : ‘Kam shitur gjakun tim për të fituar para’

Këngëtarja e famshme që bën ‘xhiro’ me djem shqiptar : ‘Kam shitur gjakun tim për të fituar para’

Këngëtarja e famshme që bën 'xhiro' me djem shqiptar : ‘Kam shitur gjakun tim për të fituar para’

I shohim gjithnjë përtej ekraneve yjet botërorë të veshur me shkëlqim por asnjëherë nuk e dimë se mbas asaj figure rrezëllitëse mund të fshihet një imazh luftarak. E tillë është edhe këngëtarja e famshme e cila ka rrëfyer një pjesë të trishtë nga jeta e saj për revistën e njohur ‘Cosmopolitan’.
Nicole Scherzinger është këngëtarja 39-vjeçare që numëron shumë këngë të bëra hite në mbarë botën. Por për të, nuk ka qenë aspak e thjeshtë të ngjitet aty ku është sot. Ajo ka rrëfyer se gjatë kohës së Universitetit e ka pasur shumë të vështirë jetesën. Për ti siguruar vetes gjërat më minimale i është dashur të punojë që nga kozmetika dhe deri tek restoranti. Por Nicol thotë se momenti më i vështirë ka qenë kur i është dashur të shesë gjakun e trupit të saj për të fituar disa para.
Mbi të gjitha në fund të rrëfimit këngëtarja është shprehur: ‘Unë e dua familjen time pavarësisht se ata nuk kanë pasur mundësinë të më blejnë shumë gjëra. Unë e arrita duke punuar dhe jam shumë krenare për këtë, të gjithë befasohen me mua se jam shumë dorështrënguar’.