Kjo është grabitja më ekstreme që keni parë ndonjëherë (Video)

Kjo është grabitja më ekstreme që keni parë ndonjëherë (Video)

Kjo është grabitja më ekstreme që keni parë ndonjëherë (Video)

Ky është momenti i grabitjes së degës së një banke në Rusi.
Pamjet e filmuara nga kamera e sigurisë, tregojnë grabitësin teksa afrohet i qetë pranë sportelit dhe nis të kërcënojë punonjësen.
Fillimisht, situata duket mëse normale, derisa ai godet me grusht xhamin e sportelit dhe e thyen atë. Pas kësaj, ai i kërkon punonjëses paratë dhe e kërcënon me thikë.
Momenti i tensionuar ka zgjatur disa minuta, gjatë të cilave, grabitësi përsërit vazhdimisht se “është i dëshpëruar” dhe nëse punonjësja tenton të largohet, ai do ta vrasë.
“Unë nuk dua ta bëj këtë, më kupton?” thotë grabitësi “Nuk dua të të vras, por jam i dëshpëruar. Unë nuk humbas gjë.”
Por, mësohet se ai është arrestuar menjëherë disa orë pas grabitjes.
Shiko me posht video link per videon e plote..
video link