Milaim Zeka pas meçit të boksit

Krasniqi ja fut boks Milaim Zekës pas meçit të boksit flet …

Krasniqi ja fut boks Milaim Zekës pas meçit të boksit flet ...
Krasniqi ja fut boks Milaim Zekës pas meçit të boksit flet …
Krasniqi me boksa nga Milaim Zekës më pas meçit të boksit …Bashkëshortja e Zekës ka publikuar në Facebook disa fotografi të Zekës para pak momentesh.[/caption]

Edlira Qefalija ka thënë se kjo është Vetëvendosje.
“Bravo VETEVENDOSJE. Kjo është politika juaj, mënyra, metoda dhe rruga e zgjidhjes se çdo problemi, kundërshtie e mospajtimi.Grushta, shamje, zola, rrugaceri. Bravo ju qofte. Vec vazhdoni!. Ama kurrë kështu nuk keni me mujt me e ndal kërkon e aq ma pak Milaim Zeken”, ka shkruar ajo.