Milioneri që fle me katër femra çdo natë, gruas nuk i bën përshtypje…

Milioneri që fle me katër femra çdo natë, gruas nuk i bën përshtypje…

Milioneri që fle me katër femra çdo natë, gruas nuk i bën përshtypje…

Travers Beynon ka zbuluar se ai fle me të paktën katër femra çdo natë – dhe gruaja e tij nuk e ka fare problem.
Milioneri i Gold Coast jeton në një shtëpi luksoze me Taesha Beynon, me të cilën ai u martua në vitin 2011, të dashurën e tij Nisha dhe katër fëmijët.
Beynon, i ashtuquajturi “Dan Bilzeriani i Australisë”, tha se shtrati me shumë femra të tij shpesh është një vështirësi.
Ai zbuloi se fle me të paktën katër femra çdo natë.
“Koha e gjumit nuk është për mua, është për stimuluar femrat. Të jesh i mirë në shtrat nuk ka të bëjë me ju”.
Gruaja e Beynon tha për një revistë se është mirë nëse ajo ndan burrin e saj me gra të tjera.
“Ka pasur gjithmonë femra të tjera, ndonjëherë ato jetojnë këtu për disa javë dhe pastaj ikin”.
“Nuk më vjen keq, jam e martuar me të. Ai ka shumë të dashura, por vetëm një grua”, tha ajo.