Momenti kur Ramush Haradinaj u drejtohet në serbisht qytetarëve serbë! (VIDEO)

Momenti kur Ramush Haradinaj u drejtohet në serbisht qytetarëve serbë! (VIDEO)

Momenti kur Ramush Haradinaj u drejtohet në serbisht qytetarëve serbë! (VIDEO)

Me 62 vota u votua Qeveria e udhëhequr nga Ramush Haradinaj. Nga të pranishmit nuk kishte asnjë votë kundër e një abstenim nga Zafir Berisha. Në votim nuk kanë marrë pjesë deputetet e LDK, Alternativës dhe Vetëvendosjes që e kanë lëshuar sallën e Kuvendit.

I nominuari i koalicionit PAN për kryeministër të Kosovës Ramush Haradinaj, në seancën për votbesimin ndaj qeverisë ka prezantuar përbërjen e qeverisë së re.

Haradinaj, para deputetëve të Kuvendit të Kosovës është shprehur edhe në gjuhën serbe, kështu duke ju drejtuar mesazh qytetarëve të këtij komuniteti në Kosovë.

Më poshtë mund të shihni momentin kur u drejtohet në serbisht qytetarëve serbë:

VIDEO e shikoni duke klikuar posht ne video link
Video Link