Ndodh edhe kjo: Mërgimtarët me speca drejt Gjermanisë (Foto)

Ndodh edhe kjo: Mërgimtarët me speca djeksa drejt Gjermanisë (Foto)

Ndodh edhe kjo: Mërgimtarët me speca drejt Gjermanisë (Foto)

Sezona e verës për bashkatdhetarët që kaluan pushimet në vendlindje pothuajse ka përfunduar dhe të njëjtit duhet tashmë të kthehen në vendet e tyre ku jetojnë ata .

Në stacionin e autobusëve në Prishtinë, ku edhe bëhet nisja e autobusëve për në vendet e BE-së, sot kishte shumë nga bashkatdhetarët që prisnin të akomodohen brenda tyre.

Por ajo që zgjoi interesim ishin bagazhet e shumta që kishin marrë me vete ku kryesisht ishin gjëra ushqimore tradicionale.

Por kishte edhe nga ata bashkatdhetar që nuk kishin ngurruar të merrinin speca me thasë, ku do ti dërgojnë në vendet prej nga vinë ata. /Indeksonline/

Më poshtë shihni këto pamje:

Ndodh edhe kjo: Mërgimtarët me speca drejt Gjermanisë (Foto)