Pamje të apokaliptike në Majami, i gjithë qyteti nën ujë, deti po përparon frikshëm

Pamje të apokaliptike në Majami, i gjithë qyteti nën ujë, deti po përparon frikshëm
Pjesa qëndrore e qytetit të Majemit në Florida është zhytur plotësisht nën ujë.
Videot e frikshme të publikuara në rrjetet sociale tregojnë përmasat katastrofike të uraganit Irima, ndërsa në këtë video nuk dallohet se ku fillon deti dhe ku nis uji i përmbytjes.
Uragani sapo ka mbërritur në Majemi me erëra që i kalojnë 200 kilometra në orë.