Auto Draft

Pas uraganit Irma, një rrezik i ri: Aligatorët, gjarpërinjtë dhe kafshët e egra shëtitën rrugëve të Floridës (Video)

Auto Draft

Në fakt, siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për një aligator i cili shëtitet lirshëm rrugëve, gjë që ka shkaktuar panik në mesin e banorëve lokalë.

Megjithatë, këto krijesa nuk janë vetëm një rrezik për të cilin banorët e Floridës duhet të tregojnë kujdes.

Autoritetet kanë paralajmëruar se pas uraganit, edhe gjarpërinjtë janë duke lëvizur lirshëm nëpër zonat e banimit.

Gjithashtu, sipas autoriteteve, edhe një numër i kafshëve të egra kanë mundur të lirohen shkaku i uraganit.