Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni ‘Roscoe’ dhe orangutani ‘Suriya’ u takuan në një strehimore kafshësh më 2006.

Pëderisa Suryia, 6 vjeç, u lind në strehimore, Roscoe ishte i pastrehë dhe u strehua më vonë në një strehimore në Plazhin Myrtle, Karolinë të Jugut.

Që prej atëherë, ata janë bërë kafshë të famshme, duke u shfaqur në emisionin “Ellen DeGeneres” dhe “Oprah Winfrey”, duke u shfaqur edhe në revistën “National Geographic”, transmeton Gazeta Express.

Kështu, Roscoe dhe Suryia u bënë shokë të ngushtë, duke u bërë më pas të famshëm edhe në internet.

Ata kalojnë shumicën e kohës së bashku, me orangutanin i cili shpesh është fotografuar duke e shëtitur qenin.