Reagon Adem Mikullovci: Nëse i ka ba diçka vaki Milaimit, ma mirë mos m’kallxoni

Reagon Adem Mikullovci: Nëse i ka ba diçka vaki Milaimit, ma mirë mos m’kallxoni

Reagon Adem Mikullovci: Nëse i ka ba diçka vaki Milaimit, ma mirë mos m’kallxoni
Reagon Adem Mikullovci: Nëse i ka ba diçka vaki Milaimit, ma mirë mos m’kallxoni

Rrahja e dy deputëve të Kuvendit të Kosovës, sonte ka bërë bujë në gjithë vendin. Kjo ngjarje ka nxitur debat e polemika të mëdha mes qytetarëve dhe partieve politike, shkruan Gazeta NewBorn.

E përveç përfshirjes dhe hapjes së debatit kjo ngjarje ka filluar edhe të bëhet satirë.

Faqe të ndryshme në Facebook, kanë nisur të bëjnë shaka me këtë rast, transmeton Gazeta NewBorn.

Satira shkon aq larg sa që përfshihen në deklarata edhe figura të ndryshme të vendit.

”Nëse i ka ba diçka vaki Milaimit, ma mirë mos m’kallxoni”, është postimi i Hight Zone, në Facebook.