Sabri Fejzullahu bën Nusen të qaj në një Dasëm, Ja reagimi saj! (Video)

Sabri Fejzullahu bën Nusen të qaj në një Dasëm, Ja reagimi saj! (Video)

Sabri Fejzullahu bën Nusen të qaj në një Dasëm, Ja reagimi saj! (Video)
Sabri Fejzullahu bën Nusen të qaj në një Dasëm, Ja reagimi saj! (Video)
Muaji qershor, korrik e gusht mund të konsiderohen si muajt e dasmave në Kosovë. Shumë të dashuruar në njërin prej këtyre muajve vendosin t’i japin fund beqarisë. Duke menduar çdo detaj, organizimi i dasmës, mysafirët, torta, ato familje përjetojnë gëzimin më të madh në atë ditë, pasi martojnë vajzën apo djalin. Klikoni ne linkun me poshtë dhe shikoni videon e plote nga kjo dasem:

VideoLink