Shefqet Krasniqi e bën për “pes pare” Burdushin, ja reagimi tij..(Video)

Shefqet Krasniqi e bën për “pes pare” Burdushin, ja reagimi tij..(Video)

Shefqet Krasniqi e bën për “pes pare” Burdushin, ja reagimi tij..(Video)
Shefqet Krasniqi e bën për “pes pare” Burdushin, ja reagimi tij..(Video)
Hoxha Shefqet Krasniqi i cili nuk lë gjë pa komentuar,ka komentuar edhe për Burdushin .Ai ka thënë se Burdushi është një shejtan.Ai thotë që mua më vjen keq vetëm me ja përmen emrin ai thotë që është një shejtan I gjallë.Ai sipas Shefqet Krasniqit manipulon me të sëmurët dhe iu mërr pare dhe gënjen.Ai ka edhe një selam edhe për mediat që sipas tij po i bëjnë reklam “Të këqinjëve”
Për më shumë shikojeni videon se si flet Shefqet Krasniqi për Burdushin:

Video