Shkulin flokët e veta, bien në ujë për të, këto janë veç pak nga gjërat që femrat i bëjnë pas Kim Jong Un (Video)

Shkulin flokët e veta, bien në ujë për të, këto janë veç pak nga gjërat që femrat i bëjnë pas Kim Jong Un (Video)

Shkulin flokët e veta, bien në ujë për të, këto janë veç pak nga gjërat që femrat i bëjnë pas Kim Jong Un (Video)
Shkulin flokët e veta, bien në ujë për të, këto janë veç pak nga gjërat që femrat i bëjnë pas Kim Jong Un (Video)

Mbase për ata që jetojnë në sisteme demokratike ose që kanë kohë që kanë ndërruar sistemin qeverisës nga Diktatura në demokraci kjo çfarë bëjnë ushtarët e Koresë së Veriut, por dhe njerëzit e thjeshtë, gjatë një pritjeje të liderit të tyre sigurisht që duket qesharake.

Megjithatë pritje të tilla janë karakteristike për liderët që sundojnë në sisteme të tilla ku është ngritur kulti i udhëheqësit që duhet si një zot.

Këtë tregojnë edhe këto pamje ku ushtarë dhe njerëz të thjeshtë rrezikojnë duke u hedhur edhe në ujë për tju afruar apo për të takuar liderin supreme të Koresë së Veriut Kim Jong-un.

Video Link me posht…