Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 1

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 1

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat !
Per zhdukjen e gjithe barkun nga mbi pesha qe te arrini nje peshe ideali duhet te praktikoni keto stervitjet.
Per stervitjen e pare duhet kliko – Stervitja e pare !
Forcon muskujt e barkut, përmirëson tretjen, dhe ndihmon për të djegur dhjamin.
Veprimet tuaja:

  • Ulu në një karrige.
  • Qendroni ne karrike pa u mbeshtetut fare.
  • Bashkoni kembet bashk dhe drejtohuni dhe shtrengoni barkun.
  • Grite gjurin tuaj të djathtë dhe tërhiqeni gjoksin si ne figure.
  • Mbajeni kemben ne ate menyre duke shtrenguar barkun.
  • Shtrengoni muskujt e barkun per aq sa keni mundesi shte shtype kemben ne te djatht.
  • Përsëriteni 20-30 herë kete stervitje brenda dites.

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 1
Per stervitjen e dyte duhet kliko – Steverita e dyte!
Per stervitjen e trete duhet kliko – Stervitja e Trete!
Per ma shume kliko ne videon me posht per te mare gjitha informacionet shtese!