Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 3

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat – Rregullore 3

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat !
Per zhdukjen e gjithe barkun nga mbi pesha qe te arrini nje peshe ideali duhet te praktikoni keto stervitjet.

Per stervitjen e pare duhet kliko – Stervitja e pare !
Per stervitjen e dyte duhet kliko – Steverita e dyte!

Per stervitjen e trete

  • Veprimet tuaja:
  • Uluni në buzë të karriges me një mbrapa të drejtë. Mbajeni fort karrigen me të dyja duart.
  • Bend trupin tuaj në anën, dhe ulen vetëm në një glute.
  • Mbani këmbët tuaja së bashku, dhe ngrini të dy gjunjët në gjoks tuaj siç përshkruhet në Ushtrimin 5.
  • Kthehu në pozitën tuaj origjinale, dhe bëj në anën tjetër.
  • Përsëriteni 10-20 herë në secilën anë.

Zbulimi per stervitje : Me 45 dite arrin ta zhdukeni barkun tuaj , ndiq keto rregullat - Rregullore 3
Per ma shume kliko ne videon me posht per te mare gjitha informacionet shtese!