Studentja nxjerr në shitje virgjërinë: Më mirë me para, se sa në ndonjë festë, e dehur!

Studentja nxjerr në shitje virgjërinë: Më mirë me para, se sa në ndonjë festë, e dehur!

Një studente e dëshpëruar nga Ukraina ka nxjerrë në shitje virgjërinë e saj për një “burrë të vërtetë”, shpallje që e ka bërë në një gazetë lokale.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për 18-vjeçaren Yulia, e cila ka thënë se një gjë të tillë e ka bërë sepse i nevojiten urgjentisht 2000 dollarë.

Dhe arsyetimi i saj ka qenë shumë interesant.

Ajo ka thënë: “Herët a vonë unë do të duhet t’i them lamtumirë. Kështu që është mirë ta humb duke fituar para, se sa në ndonjë festë ku mund të jem e dehur”.

Siç thuhet më tej, njoftimi i saj është shfaqur anash njoftimeve të tjera, siç janë shitja e orëve, gjërave antike apo të biznesit. /Telegrafi/

Studentja nxjerr në shitje virgjërinë: Më mirë me para, se sa në ndonjë festë, e dehur!