Uragani i tmerrshëm arrin në kryeqytetin e Porto Rikos, shikoni se çfarë u bën shtëpive (VIDEO)

Uragani i tmerrshëm arrin në kryeqytetin e Porto Rikos, shikoni se çfarë u bën shtëpive (VIDEO)

Uragani i tmerrshëm arrin në kryeqytetin e Porto Rikos, shikoni se çfarë u bën shtëpive (VIDEO)

Uragani i tmerrshëm, i quajtur “Irma” tashmë ka arritur në kryeqytetin e Porto Rikos, në San Juan.

Më herët u paralajmërua se “syri i uraganit” do të kalojë nga zona veriore e kryeqytetit San Juan, dhe se masat e tij do të jenë “pothuajse shkatërruese”, shkruan Gazeta Express.

Uragani Irma është duke u cilësuar si njëri ndër uraganet më të fuqishëm të kohës, i kategorizuar me maksimumin e rrezikut deri me tani – shkalla e pestë.