Bekim Sali: Çairi është me BESË

Bekim Sali: Çairi është me BESË

Bekim Sali: Çairi është me BESË

“E dua (zemrën)❤️time!
“Urime dhe na priftë e mbara!
Prej sot në Çair ia filloi jehona e fitores. Kanë mbetur vetëm edhe disa ditë dhe do të jetë krejt ndryshe.
Të gjithë prej sot e kanë vetëm një refren – Çairi
është me BESË!”, ka shkruar në rrjetin e tij social kryetari i degës së Çairit, Bekim Sali, njofton portali Sakte.net duke mobilizuar strukturat e Lëizjes BESA për fitoren e kandidatit nga radhët e kësaj Lëvizjes, Zeqirija Ibrahimi.

Bekim Sali: Çairi është me BESË