Haradinaj takohet me Dakën, bisedojnë për zgjedhjet lokale

Haradinaj takohet me Dakën, bisedojnë për zgjedhjet lokale

Haradinaj takohet me Dakën, bisedojnë për zgjedhjet lokale
Haradinaj takohet me Dakën, bisedojnë për zgjedhjet lokale
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot kryetaren e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, me ekipin e saj. Haradinaj shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar ngushtë me KQZ-në, për çdo çështje, dhe u zotua se do të ndihmojë edhe në rishikimin e buxhetit për KQZ-në.

“Daka uroi kryeministrin për detyrën që ka marrë, duke e siguruar atë që përgatitjet për zgjedhjet lokale të 22 tetorit po bëhen në mënyrë efikase.

Haradinaj shprehu gatishmërinë për të bashkëpunuar ngushtë me KQZ-në, për çdo çështje, dhe u zotua se do të ndihmojë edhe në rishikimin e buxhetit për KQZ-në, që të organizojë zgjedhje të suksesshme edhe në të ardhmen”, thuhet në komunikatë.