Kallet Shkupi : Përleshje me armë në mes Shqiptarëve dhe Boshnjakëve në Shkup

Kallet Shkupi : Përleshje me armë në mes Shqiptarëve dhe Boshnjakëve në Shkup

Kallet Shkupi : Përleshje me armë në mes Shqiptarëve dhe Boshnjakëve në Shkup

Dy grupe të rinjsh, shqiptar e boshnjakë janë përleshur me armë gjatë ditës së djeshme në një restorant në rrugën Markov-Manastir.
Lajmi konfirmohet edhe nga Ministria e Punëve të Brendshme, përcjell Zhurnal.
“Në 14.53 Spitali i qytetit të Shkupit nga ky rast ka pranuar një person të lënduar me iniciale R.A nga Batinca, që sipas MPB me armë zjarri kanë shkrepur B.D dhe Z.N”., – shpjegon MPB.
Mësohet se Njësia Ppeciale Policore “ALFA”, ka dal në vendin e ngjarrjes, dhe në një kontroll nga ana e policisë në Restaurantin “AKTUALE”, në një vetur të tipit AUDI, është gjetur arrma, për të cilën dyshohet se të jëtë përdorur në këtë ngjarrje.