Auto Draft

Kasami: Shqiptarët që votuan LSDM-në tani do të votojnë Lëvizjen Besa

Auto Draft
I ftuar në emisionin Clik Plus në Tv21, lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami ka thënë se mbi 50 për qind të votave shqiptare të LSDM- janë të Besës, ndërsa me kandidatët dhe programet që do të ofrojë Besa, sipas tij “edhe një përqindje e atyre që kanë mbetur pa vendosur do të vlerësojnë kandidatët e Besës”.

“Votat shqiptare në dominanc do të jenë për Lëvizjen Besa, do të fusë këtu edhe një pjesë e konsiderueshme të atyre votave të BDI-së. Por edhe një pjesë e konsiderueshme edhe të votave të Aleancës, për shkak të turbulencave që ndodhën brenda kësaj aleance”, tha Kasami.

Ai shtoi se Lëvizja BESA futet si fituese në kampin politik shqiptarë.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-maqedonia/kasami-shqiptaret-qe-votuan-lsdm-ne-tani-do-te-votojne-levizjen-b-434066/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright