Auto Draft

Pjesë e kabinetit Haradinaj do të jenë këta persona

Auto Draft

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj duket se e ka kompletuar stafin e tij.

Pjesë e kabinetit të kryeministrit të sapozgjedhur, do të jetë Muharrem Nitaj, Halil Matoshi, Avni Arifi, Diellza Hoti dhe Meliza Haradinaj, shkruan Sovrani.info.

Pjesë e kabinetit qeverisës, do të ketë edhe emra të tjerë, po të lartëpërmendurit sot janë parë në zyrën e Haradinajt.