Shqiptari më i pasur që ishte tek Fevziu, por s'ka tangërllëkun e politikanëve dhe "VIP-ave" të tjerë

Shqiptari më i pasur që ishte tek Fevziu, por s’ka tangërllëkun e politikanëve dhe “VIP-ave” të tjerë

Shqiptari më i pasur që ishte tek Fevziu, por s'ka tangërllëkun e politikanëve dhe

Nazif Destani konsiderohet si shqiptari më i pasur me kompaninë e tij “Ecolog”.

Ai është i biri i Lazim Destanit, Presidentit të ekipit të Shkëndijës.

Nazifi ishte i pranishëm gjithashtu në festën e 20 vjetorit të “Opinion” të Blendi Fevziut, por ndryshe nga pompoziteti i shumë politikanëve personave të tjerë publik nuk u “duk” shumë në skenë.

Nazifi gjithashtu mban një profil të ulët në publik pavarësisht pasurisë që vlerësohet në qindra milion dollar.

Ai është vëllai i aktorit të njohur Blerim Destani dhe njihet si truri i kompanisë ndërkombëtare “Ecolog” me qendër në Tetovë.