Sot u kuptua se Lëvizja Besa do të fitoj në Tetovë, shiko shkëlqen Shqiptaria !

Sot u kuptua se Lëvizja Besa do të fitoj në Tetovë, shiko shkëlqen Shqiptaria !

Sot u kuptua se Lëvizja Besa do të fitoj në Tetovë, shiko shkëlqen Shqiptaria !
Sot u kuptua se Lëvizja Besa do të fitoj në Tetovë, shiko shkëlqen Shqiptaria !

Hapësira e rezervuar për prezantimin e kandidaturës së Billall Kasamit si Kandidat i Lëvizjes BESA për komunën e Tetovës ka qenë e pamjaftueshme për numrin e madh të të pranishmëve.

“Tetova do të jetë shembulli i një qyteti ku mund të jetohet me dinjitet. Jam i nderuar që dega e Tetovës më dha besimin që të jem pjesë e kësaj gare që për mua do të jetë përgjegjësi dhe obligim që kam ndaj qytetit të lindjes, të cilit ia kam borxh që për të mirën e tij të sakrifikoj gjithçka nga vetja dhe të ofroj më të mirën”, ka thënë në prezantimin e tij si kandidat për Komunën e Tetovës, Bilall Kasami.
Ai është shpreh i bindur në fitoren e Lëvizjes BESA, ngaqë sipas tij, do të dëshmohet aftësia e shqiptarëve për ta ndërtuar komunën e Tetovës.

Ai ka thënë se oferta e Lëvizjes BESA për tetovarët është e përpiluar me përpikëri, ndërsa programi është përgatitur nga ekspertë vendor dhe ndërkombëtar.