Auto Draft

Të gjithë menduan se nusja ishte çmendur, shokohen kur doktori zbulon se çfarë kishte në kokë

Auto Draft

Një rast shumë i rrallë ka ndodhur me një nuse. Doktori i cli e vizitoi ditën e dasmës ka treguar gjithçka në lidhje me çfarë e shqetësonte nusen. Nusja Kelly pikërisht në ditën e dasmës iu desh të ndalej në spital, pasi diçka në kokën e saj e detyronte të hidhej përpjetë e të sillej si e çmendur. Fillimisht familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga ankthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.

Doktor Edward Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo. Më pas doktori e pyeti vajzën nëse ishte pickuar ndonjëherë nga diçka në kokë. Ajo tha se ishte pickuar nga një lloj larve në formë fluture (larva ostridie).

Pas këtij pickimi ajo e kishte lyer kokën me vazelinë. Por larva ishte futur brenda kafkës së lëkurës, gjë që i sillte Kelly-t këtë shqetësim. Gjithashtu doktori ka thënë se nuk ishte vetëm ajo larvë në kokën e saj, pasi ajo ishte shumuar dhe kishte edhe të tjera. Menjëherë Kelly iu nënshtrua një operacioni. “Shpresoj që Kelly ta ketë bërë dasmën në kohë” , u shpreh