E tmerrshme Kallashi tremb njerëzit nga plazhi: Çfarë e ka këtë gjënë mes vitheve?

E tmerrshme Kallashi tremb njerëzit nga plazhi: Çfarë e ka këtë gjënë mes vitheve?

E tmerrshme Kallashi tremb njerëzit nga plazhi: Çfarë e ka këtë gjënë mes vitheve?

Është tepër e re në moshë por kjo nuk e ka penguar të rendë drejt famës dhe të arrijë majat e suksesit nëpërmjet profesionit të saj si kërcimtare në klubet e natës.

Kallashi tërheq herë pas here vëmendje në media falë veprimeve të saj si dhe shfaqjeve artistike e performancave joshëse….per te par videon e plote kliko ne reklame….per me shume shiko videon me poshte!