Ja kush i kapi lulet në dasmën e Marinës dhe Getoarit (Foto)

Ja kush i kapi lulet në dasmën e Marinës dhe Getoarit (Foto)

Ja kush i kapi lulet në dasmën e Marinës dhe Getoarit (Foto)

Dasma e tyre ka qënë në vëmendje të të gjitha mediave ditët e fundit si eventi më i veçantë.
Në një video live të hapur nga këngëtari Majk janë parë shumë detaje të dasmës së tyre madje edhe kush i ka pritur lulet nga nusja.
Dhe është pikërisht mbesa e saj e vogël, Klevisa Paloka.

Ja kush i kapi lulet në dasmën e Marinës dhe Getoarit (Foto)