Kelly Brook, femra “perfekte” vjen me kalendarin e vitit 2018 (Foto)

Kelly Brook, femra “perfekte” vjen me kalendarin e vitit 2018 (Foto)

Kelly Brook, femra “perfekte” vjen me kalendarin e vitit 2018 (Foto)

Modelja britanike, Kellly Brook ka prezantuar kalendarin e vitit 2018 dhe si rezultat ajo po përshkruhet si femër perfekte.
@IAMKELLYBROOK I’ve gotten the Kelly Brook calendar every year since 2008. This will be my 10th anniversary. And it keeps getting better
Është universiteti i Teksasit që e ka përshkruar atë si “femrën perfekte” për shkak të proporcionit të saj në secilën pjesë trupore dhe tash është kalendari i ri që ka mahnitur publikun e gjerë botëror.
Brook, e cila vitin e kaluar hyri në mesin e 12 femrave më atraktive në botë nga sociologu Alejandro Gaston Jantus Lordi de Sobremonte edhe një herë u sigurua të provokonte fansat.