Njihuni me gruan bukuroshe të 'Okit'

Njihuni me gruan bukuroshe të ‘Okit’

Njihuni me gruan bukuroshe të 'Okit'
Njihuni me gruan bukuroshe të ‘Okit’
Njihuni me gruan bukuroshe të ‘Okit’[/caption]

Fatmir Spahiu është aktor shumë i dashur për të gjithë.

Ai u bë i njohur me emrin “Oki” pasi që kishte emrin në serialin Kafeneja jonë.

Oki është i martuar me Zanën dhe kanë dy fëmije.

Edhe pse fëmijët e tyre janë bërë te mëdhenj, gruaja e tij Zana është një super femër.

Ajo është e bukur dhe tepër e ëmbël. Oki është vërtete me fat, pasi qe mban ne krah një grua si ajo.

Njihuni me gruan bukuroshe të 'Okit'
Njihuni me gruan bukuroshe të ‘Okit’