Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja

Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja

 

Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja
Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja
Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja[/caption]

Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja[/caption]

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu ka qenë e ftuara e radhës në emisionin ‘Mirage’.

E në intervistën e dhënë, ajo ka folur edhe për këngëtarët shqiptarë dhe ka treguar se cilët prej tyre i pëlqen.

Ajo ka thënë se më e preferuara e saj është Adelina Ismaili dhe se është rritur me këngët e saj, duke e veçuar për vokalin që ka.

Pas kësaj deklarate të thënë në emisionin ‘Mirage’, ka reaguar Adelina Ismaili.

 

Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja
Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja
Pas deklarates së Blerta Deliut për Adelina Ismailin, ja si i përgjigjet këngëtarja[/caption]