Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)

Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)

Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)

Bianca Gascoigne, e cila është vajza e futbollistit të famshëm Paul Gascoigne, është mburrur në rrjetin social Instagram me stajlingun e saj, transmeton Zeri.info.

Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)

Në të vërtetë, në fotot e postuara në Instagram, bionden atraktive mund ta shihni pa asnjë rrobë në trup, sepse thotë se thelbi është që mos të teprohet me veshje.

“Kur Mike më bën stilin e flokëve dhe grimin, kujt i nevojiten rrobat. Jam aq e bukur sa nuk kam aspak nevojë për rroba”, është shprehur bukuroshja. Përndryshe, biondja atraktive njihet për skandalet e saj të shumta seksuale, ndërsa zhveshjen në vend publike nuk e ka aspak problem./ZERI

Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! - (Foto)
Vajza e futbollistit të famshëm: Jam aq e bukur sa nuk kam nevojë për rroba! – (Foto)