Kurioz

Këto janë selfiet më të çmendura të vitit

Këto janë selfiet më të çmendura të vitit

Dikush e konsideron sëmundje e dikush si hobi. Por, shumë pak njerëz në botë nuk e kanë provuar selfien apo fotografimin e fytyrës së vet. Express ka gjetur 34 selfiet më të çmendura. Shikoni ato: Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/fun/keto-jane-selfiet-me-te-cmendura-te-vitit-481404/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Read More »

Ja përse doni të kryeni marrëdhënie gjatë gjithë kohës

Ja përse doni të kryeni marrëdhënie gjatë gjithë kohës

Të jesh i varur nga marrëdhëniet intime është një problem serioz. Ata që janë më të rrezikuar të jenë të varur janë personat që vuajnë nga çrregullimi dypolar.Por edhe ata që janë të varur ndaj substancave narkotike kanë më tepër probabilitet të bëhen të varur nga marrëdhëniet. Probabilitet të lartë kanë edhe njerëzit që janë të diagnostikuar me çrregullime të …

Read More »

Pse nuk dua të bëj seks me burrin që dua?

Mendohet se mes 1 dhe 3 përqind e popullsisë është aseksuale, çka nënkupton se nuk ndjejnë tërheqje seksuale për njerëzit e tjerë. Për vite të tëra, Stacey ishte plot mëdyshje se përse nuk donte të flinte me askënd, përfshi edhe bashkëshortin e saj. Siç shpjegon ajo në këtë shkrim të BBC, ishte mjekja që i zbuloi të vërtetën. Për një …

Read More »

‘Robotët po vijnë!’ Norvegjia i frikësohet luftës pa drejtues

Auto Draft

Ndërsa luftërat e ardhshme do të kryhen gjithnjë e më shumë nga robotët inteligjentë që në mënyrë efektive do të zëvendësojnë ushtarët njerez, studiuesi norvegjez Morten Hansbø ka frikë se vendi i tij mund të kapet në befasi nga tendencat e fundit në luftën pa drejtues. Vetëm disa vite më vonë, robotët e luftës plotësisht të aftë për të kuptuar …

Read More »

Gra keni kujdes! Këto gjëra i fshehin meshkujt nga ju

Gra keni kujdes! Këto gjëra i fshehin meshkujt nga ju

Ashtu siç edhe femrat që i fshehin disa sekrete të vogla, ekzistojnë po ashtu edhe disa gjëra që meshkujt i fshehin nga femrat.Ata nuk janë aq të talentuar në të shprehur dhe pikërisht për këtë ata nuk kanë dëshirë t’i diskutojnë disa çështje të ndjeshme. Ja disa nga gjërat më të zakonshme që meshkujt i fshehin nga gratë. 1. Kanë …

Read More »

Gabimi që bëjnë çiftet e reja gjatë aktit seksual

Gabimi që bëjnë çiftet e reja gjatë aktit seksual

Gabimi që bëjnë çiftet e reja gjatë aktit seksual[/caption] Në ndryshim nga metodat e tjera kontraceptive si pilulat apo spiralja, kondomi është e vetmja metodë që ju mbron nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme.Megjithatë asgjë nuk rezulton të jetë aq e thjeshtë sa duket pasi dhe kondomi mbart rrezikun e tij. Veç çarjes, ajo që nuk dinë çiftet e reja është …

Read More »