Tech

Ja si ju ‘nxjerr zbuluar’ Facebook kur ju jeni të dashuruar

Ja si ju 'nxjerr zbuluar' Facebook kur ju jeni të dashuruar

Facebook lexon çfarë shkruajnë njerëzit e dashuruar Rezulton se ekziston një grup shkencëtarësh të të dhënave që studiojnë dashurinë në facebook. Falë kërkimit të tyre, inteligjenca artificiale është në gjendje të parashikojë kur do të filloni një marrëdhënie romantike më mirë se një psikolog. Nga konkluzionet dhe shenjat interesante që janë mbledhur , mundësohet zbulimi i lidhjeve që lidh dy …

Read More »

BE stërvit minstrat, u stimulua sulm masiv kibernetik

BE stërvit minstrat, u stimulua sulm masiv kibernetik

Në Talin u organizua një stërvitje e ministrave të BE-së ku u stimulua një sulm masiv kibernetik. Skenari i kësaj stërvitje ishte sikur një operacion ushtarak i BE-së ishte sulmuar nga hakerat, që përdorin rrjetet sociale dhe “fake news”. Me tableta dhe me ndihmën e një platforme të dedikuar, 28 ministrat e Mbrojtjes së Bashkimit Evropian stimuluan sot përgjigjet e …

Read More »

Kompania më e sukseshme në Shqipëri në Sistem Multi Level Marketing MLM “LR Health & Beauty”

Kompania më e sukseshme në Shqipër në Sistem Multi Level Marketing MLM "LR Health & Beauty"

Kompania më e sukseshme në Shqipër në Sistem Multi Level Marketing MLM “LR Health & Beauty” Renditet si kompania me e sukseshme ne sistemin MLM ne Shqiperi e cila tani me eshte me zyre qendrore po ne Tirane. Kompania gjermane LR Health & Beauty Systems dorëzoi makinat e para LR Polo pronarëve të rinj të Shqipërisë të cilët arritën të rrisin shitjet e kësaj produkteve …

Read More »

Robotë dhe makina elektrike, Kina lidere e inteligjencës artificiale

Robotë dhe makina elektrike, Kina lidere e inteligjencës artificiale

Kina synon të bëhet lider botëror i Intelligjencës artificiale (IA) deri në vitin 2030 duke lënë pas SHBA-në. Për arritjen e këtij qëllimi, qeveria kineze miratoi më datën 18 qershor 2017 një strategji ambicioze që mbështetet në tri shtylla kryesore; puna për ecjen me hapin e teknologjisë dhe aplikimeve te Intellingjencës artificale deri në vitin 2020, realizimi i objektivave kryesore …

Read More »

Ja si ta zbulosh kush po të telefonon me numër privat

Auto Draft

Të gjithë ne jemi ndjerë të bezdisur të paktën një herë nga një telefonatë pa numër. Dikush, i cili nuk ka as emër dhe as figurë, por që i bie telefonit tuaj dhe ju jeni në dilemë ta hapni apo të mos e hapni. Jeni i/e interesuar për t’i dhënë fund kësaj situate? Nëse po, atëherë kjo është mundësia juaj. …

Read More »

Fitimet e “Facebook”, tremujori 2,71 përqind më shumë se vjet

Fitimet e “Facebook”, tremujori 2,71 përqind më shumë se vjet

Të ardhurat dhe fitimet e “Facebook” u rritën ndjeshëm në tremujorin më të fundit, ndërsa paratë nga reklamat dhe përdoruesit e rinj dynden në rrjetin e preferuar social. Mbi se 2 miliardë njerëz, më shumë se çereku i botës përdor “Facebook” çdo muaj, diçka që e bën këtë media sociale një magnet për reklama. Kompania tha se të ardhurat kaluan …

Read More »