Katastrofë për Kosovën, lëndohet në stërvitje edhe lojtari më në formë

Katastrofë për Kosovën, lëndohet në stërvitje edhe lojtari më në formë

Katastrofë për Kosovën, lëndohet në stërvitje edhe lojtari më në formë
Katastrofë për Kosovën, lëndohet në stërvitje edhe lojtari më në formë

Tjetër lajm i keq nga stadium “Adem Jashari”, ku po stërvitet Përfaqësuesja e Kosovës.

Pas Bledar Hajdinit, edhe mesfushori në formë e ka ndërprerë stërvitjen.

Futbollisti kualitativ Besar Halimi ka pësuar një lëndim dhe është detyruar të ulet në bankinë, për të mos vazhduar stërvitjen, mëson “GazetaOlle.com”, nga vendi i ngjarjes.

Pas disa ekzaminimeve mjekësore, Halimi, i është drejtuar bankinës, ku bashkërisht me Bledar Hajdinin, po i ndjekin stërvitjet e bashkëlojtarëve.

Halimi njëri prej lojtarëve më në formë momentalisht te Kosova.

Ai po shkëlqen me gola tek Brondby i Danimarkës