Në El Clasico e urrejnë njëri-tjetrin, shikoni çfarë biznesi kanë hapur së bashku Pique dhe Ramos

Në El Clasico e urrejnë njëri-tjetrin, shikoni çfarë biznesi kanë hapur së bashku Pique dhe Ramos

Në El Clasico e urrejnë njëri-tjetrin, shikoni çfarë biznesi kanë hapur së bashku Pique dhe Ramos
Në El Clasico e urrejnë njëri-tjetrin, shikoni çfarë biznesi kanë hapur së bashku Pique dhe Ramos

Pique dhe Ramos i hyjnë biznesit së bashku.

Sergio Ramos dhe Gerard Piquejanë duke punuar që të lansojnë së bashku një biznes.

Emri i këtij biznesi thuhet se do ët jetë “Power to the Players”, që në shqip do të thotë, “Fuqi për lojtarët”.

Sipas Marca, lojtarët së shpejti do të bëjnë një komunikim zyrtar për projektin që thuhet se do të jetë një version evropian i projektit amerikan “The Players Tribune”.

Një numër i lojtarëve të mëdhenj shkruajnë artikuj vet, shpesh duke përshkruar prapaskenat dhe duke dhënë mendime se si sporti i ka ndryshuar ta.

Cristiano Ronaldo, Ivan Rakitic dhe Marcelo janë lojtarët që thuhet se kanë përdorur platformën, teksa Pique premtoi në fillim të vitit lansimin e një platforme autentike.