Tag Archives: aine

Gjunjëzohet Serbia: Nuk ka zgjidhje, duhet ta pranojmë pavarësinë e Kosovës

Është e nevojshme të diskutohet çështja për zgjidhjen e problemit të Kosovës dhe ‘Metohisë’, thonë analistët. Diplomati Vladislav Jovanoviç tha se është gabim të supozohet se koha nuk punon për Serbinë. Gjithashtu ai tha se koha nuk po punon në favor të forcave perëndimore që e kanë ndarë me forcë Kosovën nga Serbia dhe e kanë ndihmuar atë ta njohin …

Read More »