Tag Archives: aktivist

Shqiptari ne filmin e ri i Van Damme me nje shikueshmeri te madhe, cfar mesazhi sjell filmi ???

Image result for van damme 2017

Kill’em all” është filmi i cili flet për historinë e një shqiptari. Van Damme në rolin e një shqiptari me emrin (Filip) babai i të cilit ishte një aktivist politik dhe gazetar në kohën e ish-Jugosllavisë. I ati i tij u vra nga serbët pas shpërbërjes së ish-Jugosllavisë në 7 shtete të pavarura. Filipi kërkon të marrë hak për të …

Read More »