Tag Archives: alejkumju

a ti tregoj burrit që kam pas dashnor dhe nuk jam Virgjine – Dr.Shefqet Krasniqi *ᴴᴰ

Es-Selam Alejkum Ju Mund të na ndiqni në Facebook:https://www.facebook.com/ejanenamaz Githashtu Ju mund të na ndiqni edhe në Twitter: https://www.twitter.com/NamaziOfficial ju lutem që ta shpërndani këtë video aq sa të keni mundësi nëpër webfaqet tuaja, nëpër profilet dhe faqet tuaja në facebook, në shoqerinë tuaj përmës emailit si dhe nëpër vet youtubes duke e download-uar këtë video dhe upload-uar tek kanali …

Read More »