Tag Archives: alidemafamilja

U jepet lamtumira e fundit, katër anëtarëve të familjes Alidema (Foto)

U jepet lamtumira e fundit, katër anëtarëve të familjes Alidema (Foto)

Sot u varrosën katër trupat e pajetë të familjes Alidema nga Pozheran. Jetët e tyre u shuan në një natë aksident trafiku në urën rrethore të Prishtinës. Në varrezat e Pozheranit nga sot pushojnë dy vëllezërit Enver Alidema dhe Ekrem Alidema dhe dy bashkëshortet e tyre, Negjarije Lutfiu Alidema dhe Ganimete Iberhysaj Alidema. Familja Alidema ka falënderuar të gjithë të …

Read More »