Tag Archives: Alija Kamberoski

Këto janë dy deputetët e të njejtit fshat që mbajnë në këmbë Qeverinë e Zaevit

Këto janë dy deputetët e të njejtit fshat që mbajnë në këmbë Qeverinë e Zaevit

Shumica parlamentare në Maqedoni, përbëhet nga 62 deputetë nga 120 sa numëron aktualishtë Kuvendi,   që do të  thotë se diferenca ndërmjet pozitës dhe opozitës është  në nivele të përafërta si asnjëherë më parë. Në këtë përbërje, parlamentare fshati Llabunishtë, përfaqësohet me dy deputetë , Agim Shaqirin e BDI-së, dhe Alija Kamberoski, nga partia e Fijat Canoskit, që në zgjedhjet …

Read More »