Tag Archives: alkoolit

Përdoruesit e alkoolit kanë më pak gjasë të preken nga diabeti i tipit 2

Përdoruesit e alkoolit kanë më pak gjasë të preken nga diabeti i tipit 2

Personat që konsumojnë alkool tre deri në katër herë në javë kanë më pak gjasë që të zhvillojnë diabetin e tipit 2, krahasuar me ata që nuk konsumojnë fare alkool. Kështu është thënë në një studim të publikuar tek Diabetologia. Hulumtimi është zhvilluar me më shumë se 70,000 persona, duke analizuar sa herë konsumojnë alkool dhe sasinë e tij. Megjithatë …

Read More »

Tronditëse në Shkup, 11 aksidente brenda ditës, ja pasojat

Në Shkup gjatë 24 orëve të fundit janë evidentuar 11 fatkeqësi komunikacioni. Në dy prej tyre më rëndë janë lënduar dy persona, në tre fatkeqësi më lehtë janë[ lënduar tre persona, ndërsa në gjashtë fatkeqësi është shkaktuar vetëm dëm material. Policia rrugore gjatë ditës së djeshme sanksionoi 10 vozitës të cilët kanë lëvizur me shpejtësi më të madhe se e …

Read More »

Forca të shumta policie në rrugë. Ç’po ndodh në …? (Foto)

Kontrolle të përforcuara policie janë vënë re mbrëmjen e sotme në Durrës, në rrugën e re të portit. Postblloqet e policisë kalonin në sitë automjetet që hynin dhe dilnin nga Durrësi, duke ushtruar kontroll të imtësishëm tek disa prej tyre. Nuk dihet ende pse policia e Durrësit ka përforcuar postblloqet dhe kontrollet e saj në një nga pikat hyrëse të …

Read More »